Assalamualikum serta Salam Sejahtera Kepada pengunjung Blog PujMAC "Please Sign this Guest Book" sebagai tanda menyokong perjuangan PujMAC dalam arena MTB Sekian Terimakasih

Saturday, May 30, 2009

Minggu22_Putrajaya Critical Mass

Date: 29 May 2009
Venue: Palace of Justice (Istana Kehakiman),
Putrajaya
PujMAC Meeting time/Place: 8.30 PM/ Dataran Putrajaya
Ride time: 9.30 PM

Distance: About 20kmRide
Speed: 15-25km/h

Ini kali ke-2 PujMAC joint kayuhan PCM..semakin lama semakin menarik di PCM. Berbagai ragam dan gaya para rider, begitu juga dengan jentera ada yg normal serta high end brand. Anyway semua yg datang dengan satu tujuan untuk enjoy berkayuh serta bertemu dengan kenalan2 baru yang sama minatnya.


Bro Rosatan sedang set_up jenteranya...manakala Bro Mota dah tak sabar nak layan..


Bro Mota & Bro Syawal dah tak tahan nak layan...Manakala Bro Rostan masih setting bike.


Leader PCM sedang memberi briefing to all rider's.....B-)


Bro Mota (member dari Livina Club)..otai gak nie cuma dah lama gantung bike..berjaya jugak aku racun dia...:thumbsup:. Bro Rostan_PujMAC & Zrazlan


Bro Zul,Syawal & Azam..tekun mendengar briefing dari PCM Leader...^O^


:eek:...Tertarik aku dengan bike nie..Betul2 family ride...:thumbsup:


Bersemangat Bro Mota nie...terus speed aje....
:buttrock:


Rakan akrab Bro Syawal,Zul, Rostan & Azam...dari story yg aku dengar member dari bujang lagi..dia orang nie....:thumbsup:


Dari air muka Bro Mota :) nie..betul2 enjoy malam tu..anyway so apa lagi..bila nak racun gang2 Livina joint MTB nie?...B-)


Wajah PujMAC blogger...enjoy habis malam tu...:buttrock:
Akan terus menulis untuk PujMAC B-)


Aksi dari PujMAC member's....^O^


Aksi dari PujMAC member's.....:buttrock:


Bro Rostan PujMAC dengan aksinya....:thumbsup: :buttrock:


PujMAC blogger.....:thumbsup: :buttrock:


Bro Ameer PujMAC.....:buttrock:


Bro Mota Livina......:buttrock:


PujMAC bergambar dengan rider2 yg lain...:thumbsup:...B-)


Leader PCM malam tu Bro Man..berjabat tangan dengan semua rider....:thumbsup:


Leader PCM Bro Man.. pd malam tu..sempat bergambar dengan PujMAC & others rider:buttrock:


Awek litar pada malam tu...emmmm..B-)


Bro Ameer PujMAC..sempat possing dengan awek litar malam tu.....:love:

PujMAC mengucapkan thanks to Organizer PCM..yang pasti kita akan berjumpa 1 bulan dari sekarang...

2 comments:

  1. la..korang rupanya..
    aku yg pakai fuji tahoe sl tuh
    salam

    ReplyDelete